Koppla ihop med Google och Facebook

Kom igång

Koppla ihop med Google och Facebook

För att Recensi skall kunna samla in Googlerecensioner och Facebookrekommendationer ordentligt behöver du ge systemet tillgång till dessa plattformar.

När du har loggat in i Recensi, klicka på ditt namn högst upp till höger i menyn och välj Authorization Settings.

Här klickar du på Log in with Facebook respektive Add authorization och loggar in med dina konton på dessa plattformar.

När du gett systemet tillgång kommer recensionerna från dessa plattformar att visas i Recensi.